דימום בעקבות אוורל קונטי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

17/05/2015 | 19:29 | מאת: ענת

ערב טוב עד לפני כחודש טופלתי באקוורל 50. עתה הרופא התחלף והשינה לי את המדבקה לאוכל קונטי. לפני שלושה ימים החל דימום ממש כמו מחזור חודשי. לאור העובדה כי תור לרופא יש לי בעוד חודש!!! האם נכון לחזור לטיפול הקודם? האם הדימום שכיח? חייב שינוי במינון?? אשמח לכמה מילים מעבר להפניה לרופא כבר הזמנתי תור.רק לא יודעת מה לעשות תודה

ענת שלום ותודה על שאלתך. אין לי מידע על מצבך הרפואי, לא ברור מה קיבלת קודם (אסטרוגן ללא פרוגסטרון?), מה היו הממצאים בבדיקה בעת ההחלפה ולמה בכלל בוצעה כך שלא ניתן לענות בצורה רצינית על שאלתך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי