מחזור חודשי

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

06/04/2015 | 08:58 | מאת: רבקה

שלום רב, אני בת 50 עד לשנה האחרונה היה לי מחזור תקין ומהקיץ האחרון יש לי פעם במספר חודשים. פעם אחרונה היה באוקטובר , ועד עכשיו עוד לא קיבלתי. מרגישה גודש ואי נוחות בחזה, נפיחות, והתחושה כיאלו עומדת לקבל ...... מה לעשות? תודה רבה!!

רבקה שלום ותודה על שאלתך. יתכן ואת בטרום גיל מעבר (פרימנופאוזה) אך כדאי לאשר זאת בבדיקה גינקולוגית הכוללת אולטרסאונד נרתיקי ולפי הממצאים אולי גם פרופיל הורמונלי. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי