דיכאון בגיל המעבר

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

25/01/2015 | 13:46 | מאת: נאוה

אני בת 50 הוסת פסקה לפני כשנה ויש לי תופעות של גלי חום והזעה וכן בעיות שינה. בתקופה האחרונה (חודשיים בערך)התחילו גם תופעות של דיכדוך ודיכאון. השאלה שלי איזה תרופות טבעיות אפשר לקחת להקלת הבעיה? תודה מראש נאוה

נאוה שלום ותודה על שאלתך. איני משוכנע שתרופות "טבעיות" להגדרתך אכן יקלו עלייך. אין ספק שהטיפול הטבעי ביותר שנראה אסטרוגן- לא ראיתי אפילו אישה אחת שיש לה סויה, קוהוש שחור וכדומה בגוף לעומת כל הנשים שיש להן אסטרוגן בגוף! לסיכום: את צריכה הערכה פרטנית. יש להבין בדיוק מציק לך, רגע רפואי ולשלול סיבות מעבר לגיל מעבר לדכדוך ולפי כל אלו להתאים טיפול. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי