livial

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/11/2014 | 12:24 | מאת: gold

שלום רב, הנני בת 64 - בריאה לחלוטין - ולוקחת LIVIAL כבר יותר מ-8 שנים. ניסיתי ללא התרופה תקופה מסויימת - זה לא בלתי אפשרי - אבל קשה. הייתי מבקשת לדעת אם ישנה מגבלה של זמן ללקיחת התרופה והאם זה נכון שהתרופה רק דוחה עם הסימנים ואם אפסיק לקחת התופעות תחזורנה למרות הגיל? בתודה מראש

גולד שלום ותודה על שאלתך. הטיפול ההורמונלי מקל/ מעלים תסמיני גיל מעבר אך ברור שאין מדובר בטיפול "מרפא". ב 50-60% לפחות מהנשים המשתמשות נצפיית חזרה של התסמינים בהפסקת טיפול ולכן נכנס השיקול האישי של יתרונות וחסרונות שכל אחת צריכה לעשות עם הרופא המטפל שלה. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי