כתמים חומים

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

26/11/2014 | 09:40 | מאת: רחלי

בוקר טוב, אני בת 48, לאחרונה מופיעה לי הפרשה חומה או ורודה כמה ימים לפני המחזור ולעיתים אף בסיום המחזור ממשיכה הפרשה חומה. כמו כן מידי פעם אחרי קיום יחסי מין מופיע דימום (יומיים אחרי..) האם תופעות אלה קשורות לגיל המעבר? תודה

רחלי שלום ותודה על שאלתך. הגדרתית גיל מעבר מוגדר כשנה ללא וסת- לך עדיין יש וברור שאינך עונה להגדרה. כדאי להיבדק גינקולוגית, בעיקר במקרה של דימום אחרי יחסי מין! בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי