הפרשות שקופות ורגישות בפטמות

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

19/08/2014 | 11:44 | מאת: ימית

שלום, בת 48. כ-8 חודשים ללא מחזור..זמן מה סבלתי מגלי חום ובעיקר מהזעה מרובה. לאחרונה, לשמחתי, הסימנים הנ"ל נעלמו ובחודש האחרון יש לי רגישות בפטמות (ובימים האחרונים כאב במגע בחלק הפנימי של השדיים - איזור מפתח הלב) וכן הפרשות מרובות שקופות (ללא גרד, ללא ריח). שאלתי: האם יש צורך בבדיקות דם כדי להעריך את המצב ההורמונלי? כיצד היית מפרש את התופעה הנ"ל ? המלצות ? תודה.

ימית שלום ותודה על שאלתך. יתכן ויש מקום לבדיקות דם אך בטוח שיש מקום לבדיקה גינקולוגית הכולל אולטראסאונד נרתיקי. פני לבדיקה מסודרת. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי