כאב בואגינה

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/08/2014 | 18:35 | מאת: יפה

אני בת 63 מזה כחודשיים אני סובלת מאב בוגינה ובשלפוחית השתן אובחן חידק כלבסיאלה שטופל בציפרו ונעלם אך הכאבים גברו קיבלתי. משחת אביסטאן שטרם עזרה האם כדאי להוסיף גם אגיפאם ניסיתי לעשות אמבטיות עםבלנאום לא יודעת. אם זה טוב או לא הציעו לי גם לקחת צמחים בינים אבל פוחדת בינתיים קשה לי ללכת ולשבת ולא יודעת מה טוב אשמח לכל עזרה תודה

יפה שלום ותודה על שאלתך. ברור שלא ניתן לעזור לך בהתכתבות ויש לפנות לאורולוג או גניקואורולוג ליעוץ מסודר. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי