טיפול בצמחי מרפא

דיון מתוך פורום  גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי

13/08/2014 | 18:22 | מאת: יעל

שלום רב אני בת 47 לפני שנה וחצי עברתי שבץ, סבלתי מדימום וקריש דם כיום אני מטופלת בקומדין מאז הארוע אני סובלת מתסמיני גיל המעבר האם מותר לי לקחת צמחי מרפא להקלה על התסמינים? קוהוש שחור אנג'ליקה, שיח אברהם, דיוסקוריאה תודה

יעל שלום ותודה על שאלתך. שאלה זאת את יכולה לשאול את רופא המשפחה או רופא הקרישה המטפל בך וכך יש לנהוג לגבי כל תוסף ו/או תרופה ותכשיר שאת מתעתדת ליטול באופו פרטני ולא בשאלה כללית. עלייך גם לפנות ליעוץ פרטני לגבי האופציות הטיפוליות הרלוונטיות עבורך. בברכה דר' זלוצובר

מנהל פורום גיל המעבר וטיפול הורמונלי חילופי