זריקה פעם בחודש למניעת שושנת יריחו

דיון מתוך פורום  שושנת יריחו - לשמניה

26/09/2012 | 11:44 | מאת: יוסף פנחסי

במשך חמש פעמים אושפזתי בגין שושנת יריחו.כל פעם כשבועים עם אנטיביוטיקה ועירוי לוריד. קבלתי גם טיפול באוזון שעזר לי מאוד ואגב מומלץ מאוד לכאלה הסובלים כרונית משושנה. האם יש ממש בקבלת זריקה כדי למנוע הישנות שושנות שכאלה. סובל כרוני מבעיות כלי דם ברגל שמאל. אודה על תשובה מהירה.

טיפול מונע בשושנה (צלוליטיס) הינו טיפול מקובל הניתן במקרים של ארועים חוזרים של שושנה במיוחד בנוכחות גורמי סכון כמו בעיות כלי דם ברגלים. הטיפול המקובל הוא טיפול בדורביוטיק( זריקת פניצילין) אחת לחודש במשך שנה לפחות

מנהל פורום שושנת יריחו - לשמניה