עקיצות זבוב חול באיזור נטף

דיון מתוך פורום  שושנת יריחו - לשמניה

01/10/2012 | 12:01 | מאת: חגית

במהלך לינת שטח באיזור נטף נעקצתי עשרות פעמים עקיצות דוקרות ללא ששמעתי זמזומים. למחרת הסבירו לי כי סביר שמדובר בזבוב החול. מבירור באינטרנט ראיתי כי איזור נטף הינו נגוע בלישמניה. האם יש טעם לפנות לרופא בשלב זה? האם יש יתרון לטיפול מוקדם טרם הופעת הפצעים האופייניים או שצריך לחכות להופעתם כדי לקבל טיפול? תודה וחג שמח

לא ידוע לי על המצאות לשמניה באזור נטף ( ליד מחלף שורש) אין טעם לפנות לרופא בשלב זה אלא אם יופיעו עקיצות שלא יחלפו זמן ממושך

מנהל פורום שושנת יריחו - לשמניה