טינטון עקב אירוע טראומתי חריג

דיון מתוך פורום  כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים

24/04/2014 | 23:41 | מאת: מושיקו

לכבוד דר שרון .מצטער כנראה לא היתי ברור.אני כבר ביקרתי רופא אף אוזן גרון.לא לכל אדם עם ליקוי שמיעה יש טינטון. אני שאלתי איך מתגברים על אירועה ,בזמן בדיקה עם כאב עצום ,לחץ, צעקות וחוסר מענה איך מתגברים ואם יש טיפול נוסף . מהטיפול שאת הית ממליצה היות וכל הבדיקות מעולות . מה זה טיפול TRT.

שלום רב, במקרה של הופעה של טינטון דו"צ מלווה בבדיקות תקינות (כפי שאתה מציין) TRT הוא טיפול מצויין קוגניטיבי לצורך הטבה של המצב. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום כירורגיית אוזניים ילדים ומבוגרים