ביטוח רפואי בגרמניה

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

26/12/2015 | 23:28 | מאת: מתן

שלום אני נמצא בגרמניה כמעט 3 חודשים, וכמובן עשיתי אנמלדונג. כרגע אני לא מועסק והייתי רוצה לדעת האם אני חייב ברכישת ביטוח בריאות גרמני? אני נחשב עדיין כתושב ישראל ומן הסתם עשיתי ביטוח מטיילים בחברה מוכרת , ביטוח שכולל הכל. תודה

שלום מתן . אם אתה שואל מבחינת הרגולציה הגרמנית, אז לצערי אינני מכיר. אם מבחינתף האישית האם הביטוח מטיילים שיש לך עונה על הצרכים, אוכל רק לציין כי למצבי חירום רפואיים הוא יענה על הצרכים אולם בביטוח מטיילים לחברת הביטוח יש זכות להחזיר אותה לארץ לצורכי המשך טיפול בכל שלב עקב בעיה רפואית כזו או אחרת, ואז אתה עלול למצוא את עצמך בארץ בעל כורחך. אם כבר עשית אנמלדוג אתה ככל הנראה מתכוון להשאר שם ועל כן הביטוח שמתאים לך הוא ביטוח רילוקיישין ולא ביטוח מטיילים. כמובן שדיוידשילד מתמחה בביטוחים אלו (גילוי נאות - הח"מ מועסק על ידי דיוידשילד) אולם יש גם מתחרים זרים כגון בופה וחברות נוספות. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל