ביטוח רפואי

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

06/03/2015 | 22:49 | מאת: מאיר

איזה ביטוח רפואי ניתן לעשות בארץ לאדם הגר בחול כ 9 שנים? האם ניתן לבטח אותו דרך אחת מקופות החולים?

שלום רב, לא הגדרת בשאלה האם הוא חוזר לארץ דרך קבע או בא לבקר לתקופה מסויימת. בכל מקרה בקופות החולים אינו יכול לבטח אם אינו תושב ישראל. עליו להיות מוכר בביטוח הלאומי וככל הנראה יש לו תקופת המתנה לשירותים רפואיים. מכאן שתי אפשרויות: דרכונאי של מכבי או דיווידשילד. בהצלחה.

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל