ביטוח רפואי בבנגקוק

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

02/04/2014 | 22:03 | מאת: רויטל

שלום , אני חיה בבנגקוק כבר כמעט שנתיים ומגיעה לארץ כל מספר חודשים. עד היום ביטחתי את עצמי בביטוח נסיעות שכיסה רק טיפולים דחופים ובישראל המשכתי לשמור על זכויותי בביטוח לאומי ובקופת חולים. כיום אני מחפשת ביטוח רפואי שיכלול גם הריון ולידה . הצעת המחיר שקיבלתי מדיוויד שילדס היא בסביסות 3 350$ לי ולבן זוגי ( אנחנו בני 32) . ההצעה קצת יקרה לי ושאלתי היא אם ניתן לבנות תוכנית פוליסה זולה יותר ואפקטיבית לא פחות . תודה

שלום רויטל, גילוי נאות רק למקרה שלא שמת לב : אני מועסק על ידי דיווידשילד כפי שכתוב ברקע המקצועי שלי ליד התמונה. לעניין: תוכנית הביטוח של דיווידשילד הינה תכנית מקיפה שכוללת את כל המרכיבים הנדרשים לקבלת שירותים רפואיים, החל מביקור רופא ועד חו"ח השתלה וכוללת גם שירותים רפואיים בעת ביקורי מולדת. מתוך החלטה לתת את הכיסוי הנדרש, לא ניתן לפרק את תכנית דיווידשילד או להרכיב תוכנית פחות מקיפה בעלויות נמוכות יותר. ישנן חברות אחרות בשוק כגון בופה (מאנגליה), סיגנה (אמריקאית במקור, אולם באיחוד עם חברה אירופאית) שניתן באמצעותן להרכיב תכנית ביטוח כזו או אחרת. במקרים אלו המלצתי היא לבחון היטב את היקף הכיסוי הן ביחס להריון שחשוב לכם כרגע אולם גם ביחס להיקף הכיסוי הרפואי. אגב, אם בהריון עסקינן, מן הראוי לציין כי תכניות דיוידשילד כוללות תקופת המתנה בת 12 חודשים למקרים של הריון ולידה (אין כיסוי ב 12 החודשים הראשונים)ורוב תכניות הביטוח הרפואי הבינלאומיות כוללות זאת. בהצלחה רן

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל