ביטוח סטודנטים לארה"ב והריון

דיון מתוך פורום  ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל

20/03/2016 | 10:58 | מאת: מעיין

היי בעלי ואני אמורים לנסוע לארה"ב ללימודים באוגוסט. אני לא בהריון אבל תקופת המתנה של 12 חודשים (אני מקווה) שלא תהיה רלוונטית עבורי. האוניברסיטה מציעה ביטוח בריאות קבוצתי הכולל הריון ולידה. לפי מה שאנחנו מבינים לא ראינו שם התיחסות לתקופת המתנה/הכשרה. האם יכול להיות שבביטוח קבוצתי של האוניברסיטיה אין צורך בהמתנה?

שלום מעיין , אכן מאוד יכול להיות שבביטוח קבוצתי של האוניברסיטה אין תקופות המתנה ואלו אחד היתרונות של ביטוח קבוצתי . אני ממליץ כמובן לקרוא היטב את כל ההטבות הכלולות בביטוח הקבוצתי ולראות שהביטוח אכן מתאים לכל הצרכים שלכם, מעבר להריון ולידה. לעיתים ביטוחים אלו מוגבלים בהיקפם רק לעיר או למדינה בה נמצאת האוניברסיטה או בהיקף הכיסוי הכללי. בהצלחה

מנהל פורום ביטוח בריאות לרילוקיישן - שהייה ארוכה בחו"ל