שומות ובליטות אחרות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/10/2016 | 18:16 | מאת: ירון

האם יש דרך להסיר שומות או בליטות אחרות (לא בטוח שעונות על ההגדרה של שומה - בליטה לבנה או מן גוש עור) מעור הפנים ללא צלקות? הבנתי שאתה משתמש בגלי רדיו האם זה עןבד, מה הפרוצדורה , כמה זמן להחלמה ומה התהליך ואיך נראה העור תוך כדי תודה

בשומות בולטות שפירות המפריעות מבחינה אסתטית או בגלל שהן בולטות ניתן לטפל בגלי רדיו. הטפול המתאים ביותר לדעתי למקרים אלו הינו בהחלקה שלהן בגלי רדיו. לאחר ההסרה יש פצע הנסגר לאחר כ- 10 ימים. ברור שיש צורך באבחון הנגעים. טפול זה הינו המתאים ביותר לשומות שפירות בולטות. הוא מתאים גם לנגעים מסוימים אחרים אך יש נגעים שבהם טפולים אחרים מתאימים יותר.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור