רטינול לעומת רטוויט

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/10/2016 | 14:13 | מאת: גדי

שמעתי שרטוויט (רטין A) גורם להדקקות העור ולכן אסור להשתמש בו לתקופה ארוכה בעוד שרטינול לא גורם לכך ולכן מומלץ יותרץ האם יש משהו בזה או שזו סתם שמועה שקוסמטיקאיות מפיצותץ אם יש מת כלשהי בכך שרטין A אכן מדקק את העוא אזי מדוע ההמלצות של רופאי עור לניתן להשתמש בו אפילו כל החיים והוא רק מועיל? מאוד אודה על הבהרות - זה קצת מלחיץ (במיוחד לאור העובדה שקבלתי מרשם לרטוויט) תודה

ניתן להשתמש בחומצה רתינואית לתקופות ארוכות מאוד (עשרות שנים) ללא שום בעיה. לשמוש בחומצה רתינואית יש צורך ברצפט מרופא ואולי זו הסיבה שקוסמטיקאיות שלך המליצה להשתמש ברתינול (אין צורך ברצפט).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור