טיפול בלייזר בכתם פיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

28/09/2016 | 14:03 | מאת: נועה

עברתי לפני שלושה ימים טיפול ראשון בלייזר להסרת כתם פיגמנטציה בודד בפנים, ומלבד נפיחות קלה באותו היום, לא חל שום שינוי, לטוב ולרע. תוך כמה זמן בממוצע אני אמורה להבחין בשינויים?

שלום נועה באיזה סוג לייזר מדובר?

27/10/2016 | 14:40 | מאת: נועה

עברתי טיפל בלייזר שאיני זוכרת את שמו, ואתמול טיפול נוסף בקרן AVT. הפעם הרגשי את הטיפול יותר חזק באיזור המדובר והכתם נראה כהה יותר עכשיו (אחרי הטיפול הראשון לא היה הבדל כלל). להבנתי הטיפולים האלה לרוב מצליחים. האם ההתכהות נורמלית? ומהם סיכויי ההצלחה? תודה רבה

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור