כתמים בהירים על רגלי ילדה בת 8 וחצי

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

13/09/2016 | 07:10 | מאת: עופרה

לנכדתי יש כתבים בהירים (בהיר בקצת מהעור הרגיל שלה)על הרגלים לא הכל וקצת בירכים . מה הבדיקות שהיא צריכה לעשות ומהי התופעה הזו. האם זה קשור למחסור בויטמינים. אשמח לתשובה מהירה

אם המדובר בכתמים בהירים מעט מהעור שלה (לא כתמים חסרי פיגמנט לגמרי) בדרך כלל מדובר בהיפופיגמנטציה (פחות פיגמנט) הנגרם כתגובה לתהליך דלקתי כלשהו שהיה שם. בדרך כלל תופעה זו חולפת תוך מספר חודשים (אם התהליך הדלקתי חלף). כדאי להיבדק על ידי רופא עור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור