לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/09/2016 | 22:02 | מאת: דנה

עברתי טיפול לייזר בפנים לפיגמנטציה הטיפול השני היה חזק מאוד שגרם לי כווית רציניות בפנים עברו חודשיים ונשארו לי סימנים העם זה אמור לעבור או שזה סוג של רשלנות רפואית

באיזה סוג לייזר המדובר? יש טפולי לייזר באורכי גל מסוימים המותאמים לפיגמנטציות ומסוגלים להביא שיפור. יש לעומת זאת לייזרים שהדלקת הנלווית לטפול מעוררת פיגמנטציה פוסט איפלמטורית היכולה להביא לחזרה ולהחמרה של הפיגמנטציה מספר שבועות לאחר הטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור