הסרת נקודת חן בולטת ללא ניתוח

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

08/06/2016 | 06:59 | מאת: רוני

ראיתי שכתבתם שניתן להסיר נקודות חן בולטות וגדולות ללא ניתוח (הן נקודות ללא ממצא לפי רופא עור שבדק). רציתי לדעת מהו ההליך לצורך זה על כמה זמן מדובר עד להחלמה והאם ההליך משאיר סימנים במקום הנקודה? בנוסף אם אפשר לתת סדר גדול של עלות להליך כזה תודה

הטפול מתאים לשומות שפירות בולטות (בגובה מעל העור). החלמה (סגירת הפצע ) תוך כ- 10 ימים. בנקודות חן שהן מעל העור , יכול להיות רפוי ללא שארית נקודה. במקרים אלו או שלא רואים כל שריד או שרואים צלקת שטוחה בהירה. בנקודות חן שהינן עם חלק עמוק נשארת שומה, אך היא בגובה העור.

14/06/2016 | 07:14 | מאת: רוני

תודה על התשובה אך לא ציינת סדר גודל של עלות לפרוצדורה כזו

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור