הגנה משמש

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/05/2016 | 06:58 | מאת: גדי

לפני תקופה מסויימת הומלץ לי להשתמש בקרמי הגנה. מאז (כשאני משחזר) יש לי רק בעיות חריפות בכור הפנים - פצעים דמויי אקנה ואבססים כואבים. החלפתי מספר שונה של קרמים עם קדמי הגנה שוני (יקרים יותר ויקרים פחות) אבל נראה שכולם גורמים לאותה התגובה. אנהעור שלי כנראה רגיש לחומרי ההגנה. מה עושים במקרה כזה - כשאי אפשר להתשמש בקרמי ההגנה ומצד שני יש צורך גם לקחת תרופות שמגבירות רגישות לשמש?

אם יש לך אקנה או נטיה לאקנה אתה צריך להשתמש בתכשירים שהינם נטולי שומן (OIL FREE). שמוש בתכשירים שמנים מחמיר מידית את האקנה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור