כמי עור כהים (לא נקודות חן )

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/05/2016 | 03:48 | מאת: דבי

שלום רב, אני מעוניינת לדעת אילו תכשירים לפי הניסיון הכי אפקטיבים לטיפול נגד כתמי עור כהים- תוצאה של נזק מצטבר מקרינת השמש (לא מדובר בנקודות חן אלא בכתמי זקנה כמו שמכנים אותם- dark spots כנראה תוצאה מצטברת של קרינת שמש משך שנים). אשמח אם תוכל לפרט מה החומר הפעיל, היכן לרכוש, אופן השימוש והאם יש תכשיר מומלץ שאינו מזיק לעור וגם לא משאיר צלקות? מודה מראש על תשובתך.יש המון פירסומים של רופאים שמנסים למכור תכשירים חדשים באינטרנט אבל מנסיון זה קרם - שכנראה לא מכיל באמת חומר פעיל כי עובדה שלא היה לה שום אפקט לאחר שימוש של כמעט שנה.שרלטנות לשמה. מודה מראש על תשובתך.

כתמי שמש (SOLAR LENTIGINES) מגיבים להקפאה פשוטה עם חנקן נוזלי אולם יש סכון קטן של השארות היפופיגמנטציה (כתמים בהירים) במקום ההקפאה. בטפול ב- IPL (אור מרוכז) או לייזר לנגעים פיגמנטרים יש תוצאות טובות ופחות חשש להיפופיגמנטציה (בדרך כלל יש צורך במספר טפולים).

24/05/2016 | 01:46 | מאת: דבי

תודה רבה על תגובתך. ברשותך, עוד כמה שאלות: מהי הפרוצדורה לקבלת הטיפול שהזכרת באור מרוכז(IPL)?כמה טיפולים נדרשים בממוצע ומה אורכם? מהי תדירות הטיפולים? שוב, תודה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור