אדפרין לפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/05/2016 | 06:48 | מאת: דנה

קבלתי מרשם לאדפרין מרופא עור בעקבות נזקים על העור שגרמו פצעים וניסיון לעזור. לאחר כיומיים של שימוש נוצרו לי פצעים על הפנים - מן "גולות" בולטות האם זה בגלל האדפרין שהוא אולי יכול לעזור אבל גם יכול להוות טריגר לפצעים ואינפקציה כזו? האם כדאי להפסיק את האדפרין או שיתכן ומדובר מצרוף מקרים ולאדפרין לא יכול ליהיות שום קשר לזה?

אדפרין יכול לגרום ל"גרוי עור" אולם לא "למעין גולות". נראה לי שהפצעים הינם פשוט חלק מפצעי הבגרות שלך ולא תופעת לואי לאדפרין.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור