אדפרין

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/05/2016 | 14:24 | מאת: שי

על התרופה אדפרין רשום שמוצר להשתמש עד 4 חודשים מהפתיחה למרות שתאריך פג התוקף הוא הרבה יותר רחוק. האם אכן אסור להשתמש אחרי 4 חודשים מהפתיחה או שזו רק המלצה אבל התרופה עדיין טובה גם הרבה אחרי זה וללא תופעות לוואי (כמו שעל שפג התוקף נאמר תמיד שזו המלצה ואפילו יש עמותו שמעבירות תרופות כאלו לחולים נזקקים כי התרופות בעצם עדיין טובות). אם אשפר אז ארצה תשובה לשאלה דומה גם עבור התכשיר נאו-מדרול (רשום עד חודשיים מהפתיחה). מה ההשלכות של שימוש מעבר? תודה

תאריך "פג תוקף" הינו כשהמוצר סגור. לאחר פתיחה הזמן שהתכשיר טוב לשמוש מתקצר מאוד. אם כתוב על האדפרין שהיא מותרת 4 חודשים מהפתיחה נראה לי שזה בהחלט סביר וכדאי לך לפעול לפי הוראות היצרן.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור