הסרת כתמי עור בקופות חולים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

24/04/2016 | 19:27 | מאת: מתעניין

הבנתי שהזכויות לשירותי אסתטיקה בקופת חולים מכבי (יש לי מכבי שלי) הן בתחום: ניתוחים אסתטיים,הסרת שיער,הסרת משקפיים בלייזר והלבנת שיניים. האם הסרת כתמי עור עם פגמנטציה כהה בפנים ובכתף גם נכלל בקופת מכבי? או שזה תחום אסתטי ברפואת העור שמבוצע רק ברפואה הפרטית?

טפול בכתמי עור עם פיגמנטציה נכלל או ברפואת עור רגילה או בשרותי האסתטיקה של מכבי. כדאי קודם כל לפנות לרופא עור במכבי כדי לבדוק עם הטפול הינו במסגרת השרותים הרגלים או שהינו במסגרת ש"רותי האסתטיקה של הקופה".

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור