בעיות גילוח / זקן

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

19/04/2016 | 06:57 | מאת: דני

שלום, ראיתי שבמספר מקומות נאמר שגילוח זה אמור ליהיות דבר חיובי שתורם לעור. הבעיה שלי שיש לי עור רגיש נוטה לפצעים וכתוצאה מזה גם צלקות וכתמים כל הזמן. אני לא ממש אוהב לא להתגלח אבל גילוח מבחינתי זו טראומה כל פעם מחדש בגלל הפחד של מה יהיה אחר כך. מצד שני גם אם אני לא מתגלח למספר ימים נראה שגם אז נוצר תהליך דלקתי בזקיק השיער שוב יש פצעים וכשמתגלחים רואים אותם ממש באופן בולט - גושים כואבים ובולטים. אני לא יודע מה לעשות ומרגיש "בין הפטיש לסדן". אודה מאוד על עצה ועזרה איך הכי נכון להתגלח באיזו תכיפות במצב כמו שלי. יש לציין שניסיתי גם סכין וגם מכונה ואין יותר מדי הבדל תודה מראש

דלקות בזקיקי שערות בפנים הינן תופעה שכיחה. כדאי לנסות למרוח באופן קבוע תכשיר אנטיביוטי לכל אזור העור הנוטה לעבור דלקות חוזרות של זקיקי שיער (ניתן להשתמש בג'ל זינדהקלין המשמש לטפול באקנה. יש בו קלינדהמיצין היכול להתאים). פנה לרופא העור שלך

24/04/2016 | 06:27 | מאת: דני

שלום, תודה על התגובה אבל ניסיצי בעבר זידקלין זה כלל לא עזר ולהפך אפילו יבש לי את העור עוד יותר (יש לי עור רגיש שגם נוטה ליובש בנוסף לכל הצרות). האם יש המלצה נוספת אחרת? בנוסף איך מומלץ ובאיזו תדירות להיתגלח במצב כזה?

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור