כתמי בפנים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/04/2016 | 22:09 | מאת: איה

שלום, בחצי שנה האחרונה מופיע אצלי בפנים יותר כתמים הייתי אצל רופא עור הוא אומר שזה נמשים ומתרבים בגלל גניטיקה וחשיפה לשמש המליץ לי על טיפול בלייזר, האם יש טיפול אחר נא לפרט , תודה

הטפולים העיקריים לנמשים הינם לייזר או אור מרוכז (IPL) מתאימים. הגנה קפדנית משמש , פעמיים ביום, עשויה לעזור (הם יכולים להתבהר).

07/05/2016 | 15:10 | מאת: דנה

שלום רב דוקטור אני בגיל 22 עם כתמי פיגמנטציה בפנים וכתמים חומים מתחת לעיניים כנראה גנטי .. נתקלתי במאמר על קרם לטיפול בפיגמנטציה TULIP ACTICE אני תוהה האם קרמים למינהם יכולים לתת מענה לפיגמנטציה ? באחת התשובות שלך בפורום המלצת למישהי על טפול במשחת הידרוקינון או בתערובת של קליגמן (הידרוקינון עם חומצה רתינואית והידרוקורטיזון) ..האם זה יכול להתאים לכל אחת שיש לה פיגמנטציה בפנים ? לתשובתך אודה.

09/05/2016 | 00:26 | מאת: דנה

13/05/2016 | 00:46 | מאת: דנה

פניתי אליכםבשאלה לפני יותר משבוע ולא נעניתח עליה ..לתשובתכם אותך

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור