אדפרין או רטאויט

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/01/2016 | 11:53 | מאת: ציפי

שלום לך רציתי לברר שאני מורחת אדפרין 0:1 אחוז אז אני לא מתקלפת ושאני מורחת רטאויט 0:05 אחוז אני כן מתקלפת מה עדיף למרוח ואיזה משחה יותר יעילה רטאויט או אדפרין להצערת העור ולכתמים והאם זה טוב שיש קילוף מה את ממליצה לתשובתך אודה ומה יש תחליף לאזומד כי כבר לא נמכר אזומד ?

אדפרין ורטאויט דומים במנגנון פעולה (שניהם רתינואידים , דומים לויטמין A). שתיהן בעלות פעילות דומה להצערת העור (כנגד קומטוטים עדינים). עדיף להשתמש בתכשיר שאינו גורם לקלופים (בשניהם עלית רכוז תגרום לקלופים אבל זוהי תגובת לואי ואין בה צורך). אזומד הינו הידרוקינן (יש 2% ו 4%. ) גשי לרופא העור שלך והוא יכול לרשום לך רצפט להכנה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור