מינוציקלין

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

22/01/2016 | 21:09 | מאת: יפעת

קבלתי מינוציקלין לטיפול בפצעים וראיתי שיש לאנטיביוטיקה הזו אזהרות שהן כמעט כמו שיש לראוקוטן. האם זואכן תרופה מסוכנת כמו הראוקטן או שזה רק נראה כך מהעלון ותופעות הלוואי של המינוציקלין הרבה פחות חמורות מאלו של ראוקוטן? בנוסף האם בזמן טיפול במינוציקלין מותר לעשות טיפולים קוסמטיים / ליזר (למשל להסרת שיער) או שאסור (אין שום איזכור לגבי זה בעלון התרופה) תודה

למינוציקלין פחות תופעות לואי. תופעות הלואי האפשריות העיקריות הינן פריחות אלרגיות ופטרת נרתיק בנשים (בעיקר באלו הנוטלות גלולות). תוך טפול זה אין מניעה לעשות טפולי לייזר וכו'.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור