פצעים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/11/2015 | 15:44 | מאת: שי

איזה סבון עדיף למניעה ולטיפול עבור מצב בו יש נטייה לפצעים בפנים (בעיקר בעקבות גילוח אבל לא בהכרח) - המליצו לי פעם על צטפיל וראיתי שיש סבון של דר עור שנקר פוקוליטי ויש אדרמה האם אפשר לקבל מי מהם עדיף (או לפחות ממי להתחיל) כי מדובר בתכשירים יחסית יקרים. בנוסף האם חומצה לקטית ו / או אזלאית יכולים לעזור לפצעים בפנים ופגמנטציה שנוצרה לאחר מכן. האם השימוש בהם הוא גם במצב שהעור מגורה או רק אחרי שהעור הבריא אחרת זה רק עלול להחריף את הגירוי?

כדאי במקרה כזה להשתמש באופן קבוע בתכשיר אנטיביוטי הפועל גם כנגד דלקות זקיק שיער וגם כנגד הדלקת הנגרמת מסביב לפקקי החל.פצעי בגרות (לדוגמא ג"ל זינדהקלין).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור