חומצות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

19/11/2015 | 09:36 | מאת: שרונה

קיבלתי מקוסמטיקאית חומצות אזלאית (20%) ולקטית 10% לשימוש יומיומי (אפילו בוקר וערב) לשיפור העור לפיגמנטציה ולחיזוקו. לאחר מכן נתקלתי במאמר שטען שממש לא מומלץ להתשמש בחומצות כי עלול להגרם יותר נזק מתועלת כגון הדקקות של העור וגםהאפקטיביות שלהן היא מועטה - המאמר טען שאם לעשות משהו אז עדיף פילינג אצל רופא בצורה מסודרת ולא לסכן את העור עם חומצות שהתועלת שלהן בספק וגורמות לנזק. האם זה נכון האם להמנע מהחומצות שו שאפשר להשתמש ולא צריך לחשוש - אם אפשר מה התדירות המומלצת כך שלא יגרם נזק?

את יכולה להשתמש בתכשירים שקבלת. אולי כדאי בתחילה לאזור מוגבל.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור