טיפול בצלקת

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/11/2015 | 06:43 | מאת: דנה

האם אחרי טיפול לייזר בצלקת לשיפור מראה העור מומלץ להמשיך לשים את גל הסיליקון או שזה יזיק? באופן כללי מתי נגמר שלב התפתחות הצלקת - כלומר באיזה שלב (אחרי כמה זמן מהפציעה) ניתן לדעת האם הצלקת תיהיה שטוחה או שהיא תגדל ותחרוג מהגבולות - והאם זה אומר שמבשך כל זמן זה צריך להשתמש בסיליקון?

תוך כ- 2-3 חודשים ניתן לראות סימני צמיחת צלקת היפרטרופית. לגבי שמוש בסיליקון לאחר טפול בלייזר אינני מכיר עבודות על כך אולם הגיונית נראה שיכול לעזור.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור