צלקת

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

03/11/2015 | 07:09 | מאת: דינה

עברתי ניתוח מוז באף לפני כ - 3 חודשים ואומנם הפצע סגור אך האיזור אדום וממש לא נראה טוב. אני עושה שימוש בקלוקוט ובלילה יריעות סיליקון אך זה עדיין אדום. כמה זמן לוקח לזה להיסתדר - האם הטיפול הנל אכן יכול לסדר את העור או שחייבים טיפול לייזר או משהו כזה? בנוסף האם מומלץ אחרי מריחת קלוקוט לשים פלסטר על האיזור גם כדי להגן עליו וגם שיהווה מעט לחץ כדי למנוע צלקת בולטת (כמו מה שעושה יריעת הסיליקון שלא ממש אפשרי לשים אותה במשך היום) או שזו טעות וזה רק מאט את ההחלמה?

צלקות עובר התבהרות וככוץ והדבר יכול לקחת גם חצי שנה. כדאי שתתיעץ עם הרופא שעשה לך את נתוח המוס ולפעול לפי ההנחיות שלו. אם מורחים קלוקוט אין צורך בחבישה נוספת.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור