שימוש בריטאויט 0.05

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/11/2015 | 08:14 | מאת: גל

אני בת 42 וקיבלתי מהרופא רטאויט 0.05 לטיפול בכתמי שמש קטנים שהופיעו לי לאחרונה. קראתי שיש למשחה גם השפעה מסוימת של נחלקת העור והקטנת נקבוביות. הרופא המליץ למרוח רק על הכתמים. האם ניתן למרוח על כל הפנים. אני לא סובלת מעור רגיש והעור שלי בדרגת בהירות בינונית.

כטפול לקמטוטים ניתן למרוח על כל העור. צריך לזכור שרטהויט ברכוז כזה יכול לגרום לאודם וקלופים וכדאי להתשמש בו בזהירות. לכתמי שמש (SOLAR LENTIGINES) מתאים טפול ב- IPL או בלייזר לנגעים פיגמנטרים . אלו יכולים לעזור הרבה יותר מרטהויט (שהשפעתו במקרים אלו קטנה, אם בכלל). חשובה כמובן גם הגנה קפדנית משמש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור