כתמי פיגמנטציה בעור הרגליים.

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

02/10/2015 | 12:18 | מאת: עזני בני

דר' אהוד ורנר שלום רב! בשנים האחרונות ,אפילו לא שמתי לב מתי, הופיעו אצלי כתמי פיגמנטציה בעור הרגלים.רציתי לברר מה ניתן לעשות לפתרון הבעיה. בתודה מראש:עזני בני.

פיגמנטציות ברגליים יכולות להיות מסיבות שונות: לעתים אחרי דלקות עור (מסיבות שונות) יכולות להוצר פיגמנטציות , (בעיקר בכהי עור (קרויה POST INFLAMMATORY HYPERPIGMENTATION) , הן יכולות להיות קרטוזות סבוראיות שטוחות ( גידולי עור שפירים שטוחים המופיעים בעיקר מגילאי הארבעים) והן גם יכולות להיות כתמי שמש (בעיקר בשוקיים). צריך להבדק אצל רופא עור לאבחון ובהתאם לכך הטפול.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור