שומות

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

16/09/2015 | 06:37 | מאת: רונית

מעתי שיש אפשרות להסיר שומות בולטות בעזרת גלי רדיו - לעות לייזר שלפי מה שהבנתי לא יכול להסיר שומות בולטות ובנוסף הבנתי שבגלי רדיו התוצאה (לפחות מבחינה אסתטית) יותר טובה גם מלייזר. כמובן שהכוונה לשומות שבבדיקה של רופא לא נראו חשודות. האם הדבר נכון? אם כן האם ידוע היכן ובאילו תנאים ניתן תבצע הסרה של שומות בטכניקה הזו? תודה

שומות בולטות שפירות ניתן להסיר עם גלי רדיו. גם עם לייזר ניתן להסיר שומות בולטות שפירות אך הרושם שלי שהתוצאות בגלי רדיו טובות יותר וגם הטפול זול יותר. שומות מתאימות לטפול זה רק אם ניתן לדעת בודאות מלאה שהינן שפירות. ניתן לבצע טפול זה אצלי במרפאה בקרית אונו (קניון קרית אונו , טלפון 6353183 ) או ברחובות ( טלפון 08-9452284). העלות 700 שח לשומה.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור