לייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

10/09/2015 | 02:29 | מאת: לינוי ב

האם לייזר או טיפול פילינג יכול לסייע להעלים כתמים אדומים על הפנים כתוצאה מאקנה שהיה בעבר?

שלום לינוי כתמים אדומים בפנים לאחר אקנה יכולים להיות נימי דם באזור שהיה דלקתי או הצטלקויות העשירות בכלי דם. כדאי לחכות לפחות חצי שנה - שנה מאחר ולעתים קובות כלי הדם מתכוצים ויש התבהרות של המקום ואין צורך בשום טפול. אם לאחר תקופה זו יש עדיין רבוי של נימים או התרחבות שלהם הגורמת לאודם ניתן לטפל בלייזר לכלי דם או ב- IPL לכלי דם.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור