כתמי קפה בחלב במבוגרים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

04/08/2015 | 19:42 | מאת: אור

מה הסיבה לכתמי קפה לאטה מרובים שצצו פתאום בגיל 30 לפני שנתיים ורק מתרבים והופכים לפאצ'ים, אני בעלת עור בהיר הכתמים בצבע אדמדם חום ואינם מגרדים ברקע קונדילומה והרפס גנטילי חוזר ונשנה. האם יש קשר? האם בגילי אפשר לקבל נוירופיברוזיס (אין רקע משפחתי) או שזה אולי פטריית שמש?

ניתן להבחין קלינית בין כתמי קפה (CAFE AU LAIT) לבין פטריות שמש .אם יש אפילו שמץ ספק באבחון פנה שוב לרופא העור שהיית אצלו או לדיעה נוספת. ההופעה של כתמי קפה הינה בדרך כלל בגיל צעיר או במתבגרים.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור