פיגמנטציה עמוקה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/07/2015 | 15:17 | מאת: רוזמרי

שלום, תודה על תשובתך הקודמת ובהמשכה- במידה ומדובר בפיגמנטציה עמוקה- האם קליגמן יכול לעזור או שיש תכשירים/ טכניקות אחרות שעשויות להיות יעילות יותר? האם ניתן בכלל לטפל בפיגמנטציה עמוקה? הרבה תודה

לעתים קליגמן עוזר חלקית. במקרים אלו לעתים גם שלוב של קליגמן עם קלוף עור (פילינג) עשוי לעזור. יש לייזר חדש לטפול בפיגמנטציה של חברת סינרון (PICO LASER). אין לנו ניסיון בטפול בו אולם יתכן והוא יכול לעזור בפיגמנטציות אלו.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור