פיגמנטציה כתוצאה מלייזר

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

21/07/2015 | 15:34 | מאת: רותם

שלום, אני עושה טיפולי לייזר ברגליים כבר שנתיים וחצי, עשיתי עד עכשיו 14 טיפולים ובחצי שנה האחרונה התחלתי לשים לב לכתמים כהים שמופיעים לי בעיקר ביריכיים . הכתמים בולטים בעיקר באור ובשמש במיוחד, אני מקפידה לא לחשוף את הרגליים לשמש. ניסיתי שמן נבט חיטה במשך חודש וזה לא ככ עזר לי. מה אפשר לעשות כדי להעלים את הכתמים? האם ישארו צלקות? להמשיך בטיפולי הלייזר כרגיל? )נשארו לי ארבעה טיפולים( תודה רבה מראש

יתכן ומדובר בפיגמנטציה שלאחר דלקת עקב טפולי הלייזר. כדאי להתיעץ עם רופא עור. בדרך כלל טפול בתערובת של קליגמן עוזר. כדאי לעשות הפסקה בטפולי הלייזר ולחדשים אחר כך בזהירות (ולודא שהם נעשים ללא דלקת).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור