צלקות אקמה עם פגמינטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/07/2015 | 22:20 | מאת: נסיה

שלום, סובלת מסמניםוחורים כתוצאה של אקנה עם שימוש באפילציה שעשתה לי סימנים וגם מעט פגמנטציה... אני בת 40 ומחפשת מה לעשות ..קצת מיואשת כי כל רופא מוכר לי טיפולים כאלה ואחרים ומבטיח לי שזה יפתור את הבעיה...כאשר הולכת לאחר הוא סותר את קודמו. אשמח אם תמליץ לי מה לעשות כי לשפר את מראה הפנים שלי...נואשת! תודה ענקית

אם יש עדיין אקנה פעיל הטפל הטוב ביותר הינו איזוטרטינואין (רואקוטן או קורטן). אם יש רק שאריות מאקנה מולק (צלקות, פיגמנטציות) יש גם לכך טפולים שונים. לצלקות , שחרור הצלקות בדרכים שונות וגלי רדיו (אם את צריכה כתובת טובה פני למרפאה של ד"ר אינס ורנר בקניון בקרית אונו). לפיגמנטציות (כנראה פיגמנטציה לאחר דלקת) יש חומרי הבהרה. אם כבר היית בכל מיני כתובות שלא עזרו לך, פני ליעוץ למרפאה של ד"ר ורנר.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור