פטרת צפורניים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

05/07/2015 | 22:24 | מאת: טליה

ערב טוב, טופלתי ע"י תרבינאפין, אינטרוונול וספורנוטקס. מוה שלא התמתי לפי הכללים אך לא היה שיפור באף תרופה - קרוב לשנתיים!!!!!!!!!!!למעט בספורנוקס. בדיקות הכבד שלי תקינות . כיום יש לי עדיין 5 צפורניים חולות ורוצה לחזור לספורנוקס.קראתי שאתה ממליץ דווקא על תריביאפין. מה עלי לעשות לדעתך?

קודם כל צריך לבצע בדיקה לפטריה. לא כל בעיה בצפורנים הינה פטריה. יש גם "צרות" אחרות. כדאי לגרד מעט קשקת מצפון נגועה ולשלוח זאת לבדיקה .

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור