היפרפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

18/05/2015 | 18:28 | מאת: גילה

שלום.אני מורחת קליגמן זה שלושה שבועות. יש לי כתמים כהים מאוד באזור העיניים ממש היכן שמניחים משקפיים. בכתמים האלו יש שיפר קל. שאלתי היא כמה זמן פחות או יותר עד שרואים הטבה משמעותית? והשניה, היה לי כתם חלש מאו באזור המצח בt. פתאום יש לי כתם כהה מאוד במצח. האם ייתכן שאסור אחד ישתפר ואזור אחר שגם שם אני מורחת יהיה יותר גרוע? תודה

בדרך כלל הטבה מתחילה לאחר מספר שבועות. לגבי הכתם שהתכהה, צריך לראות אם הוא נעשה אדום. אם הוא נעשה מודלק מדובר בגירוי שלו והייתי ממליץ להפסיק הטפול בו ולהתיעץ עם רופא.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור