הסרת שיער

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

20/04/2015 | 15:24 | מאת: אבי ק

שלום רב, הנני מטופל בנאטורפיל באחד מהסניפים ואני עושה הסרת שיער בכתפיים ודילול בחזה והבטן. לאחר 4 טיפולים עם הפרש של 3 חודשים בין כל טיפול לטיפול, שמתי לב ממש לקראת הטיפול הרביעי שפתאום כל האיזור שבו אני עושה לייזר מלא בכתמי פיגמנטציה שנראים די בבירור. עוד לא הספקתי ללכת לרופא עור אבל עברתי אצל רופאת המשפחה שלי שנתנה לי הפנייה לרופא עור והיא הגדירה את מה שיש לי על ההפנייה "כהיפר פיגמנטציה". הכתמים מכסים ממש את כל האיזור של הכתפיים,החזה והבטן. מה ניתן לעשות כרגע?

מדובר כנראה בפיגמנטציה לאחר דלקת שנגרמה על ידי הלייזר או ה IPL ששימשו להסרת שיער.. טפולים אפשריים הינם הגנה משמש ושמוש בתערובת של קליגמן עם הידרוקינון. בכל מקרה, יש צרך בבדיקת רופא לאבחון מדויק.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור