כוויה דרגה 2

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

29/03/2015 | 13:25 | מאת: שני

שלום רב, לפני 3 חודשים נכוויתי בירך העליונה שטח 5*8 בערך כוויה דרגה 2. האיזור משתקם ונראה הרבה יותר טוב ממה שהיה. כרגע יש לי פיגמנטציה משתנה (חלק מהאיזור חום בהיר וחלק בהיר מעט מגוון העור הטבעי שלי) והעור עדיין מעט ורדרד לפעמים. הונחיתי לא להיחשף לשמש שנה אם אני אלך לים כשהאיזור חשוף ואמרח עליו מסנן קרינה זה בסדר? או שאני חייבת לכסות את האיזור בבגדים? תודה!

ניתן למרוח קרם הגנה כל מספר שעות, רצוי עם מקדם הגנה של לפחות 30.

30/03/2015 | 23:16 | מאת: שני

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור