כוויות שהפכו לפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

23/02/2015 | 00:03 | מאת: לילי

שלום, אני סובלת ממספר רב של כוויות קטנות על הזרועות שנגרמו במסגרת העבודה (עבודה במטבח, כוויות מהתנור). הכוויות החלימו והפכו לפיגמנטציה, כך גם אבחן רופא עור. מדובר על כוויות של מעל לשנה, מאוד בולטות ולא מחמיאות. העור שלי נחשב יחסית כהה, מה ניתן לעשות? רציתי להתחיל בקרמים אבל כל הקרמים פונים לעור הפנים, האם זה משנה?

הקרמים לפנים טובים גם לעור הידיים . כדאי להגן משמש ולמרוח קרם הבהרה דוגמת קליגמן ( הידרוקינון עם חומצה רתינואית והידרוקורטיזון).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור