היפרפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

11/02/2015 | 12:55 | מאת: שירה

שלום, לפני כ4 חוד' עברתי טיפול לייזר להסרת שיער ונותרו לי כוויות בבטן וברגליים - דרגה 2..טיפלתי בביאפין..כעת נותרו סימנים חומים של פיגמנטציה..אני בחרדות..האם הכתמים יישארו כך או שזה עתיד להעלם מתישהו ? ואם כן אז כמה זמן לוקח להם להעלם והאם ניתן למרוח משהו שיזרז את התהליך? תודה .

פיגמנטציה לאחר לייזר הינה פיגמנטציה לאחר דלקת (POST INFLAMMATORY HYPERPIGMENTATION).במרבית המקרים גם ללא טפול הפיגמנטציה חולפת (התהליך איטי, לעתים אף חודשים רבים). ניתן לטפל בחומרי הבהרה דוגמת הידרוקינון (אזומד) והגנה משמש.

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור