קורטיזון

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

01/02/2015 | 22:04 | מאת: אדר

יכול להיות ששימוש בקליגמן על הפנים גרם לשיערות קטנות להופיע? אם אפסיק את השימוש בקליגמן השיעור ייעלם/ ייפסק?????

אם השתמשת בקליגמן עם הידרוקורטיזון או דקסה מתזון (בדרך כלל יש אחד מהם בקליגמן ) הרי שמוש רציף במשך של מספר חודשים ומעלה (בד"כ מעל 3 חודשים) עלול לעתים לגרום לצמוח שיער. בדרך כלל יש צורך בתקופות ממושכות יותר אך במקרים מסוימים אפילו מספר חודשים מספיקים. אם תפסיקי השמוש בקורטיזון הרי השיער שצמח ינשור אך הדבר עלול לקחת תקופה (לפי מחזוריות השיער ).

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור