כהות מתחת לעיניים

דיון מתוך פורום  פיגמנטציה - כתמי עור

17/01/2015 | 16:24 | מאת: ציפי

יש לי כהות מתחת לעין אחת. ממש בשקע הצמוד לאף. רופא עור אמר שאין לכך טיפול. גם אם נמלא זה לא ישפיע על הכהות בשקע. מה עושים? האם יש סרום/ קרם עיניים/תרופות סבתא/ שתיית מים או טיפול שיכול בכל זאת לעזור?????? אני בהירה וזה בולט. גם קונסילר לא מטשטש לחלוטין....

סיבות לפיגמנטציה מתחת לעיניים יכולות להיות: גנטית, תגובה לדלקת עור באזור או הרחבה של כלי דם. אם יש שקע באזור, הפיגמנטציה בולטת יותר. כדאי לזהות מה הבעיה: אם מדובר בפיגמנטציה בשל דלקת עור קלה חשוב לטפל בדלקת זו. טפולים אפשריים בפיגמנטציה הינם חומרי הבהרה, הגנה משמש ואם יש שקע בולט באזור, מלוי עם חומרי מלוי

מנהלי פורום פיגמנטציה - כתמי עור